MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

Op deze pagina vind je zeer interessante informatie over darmspoelingen, voeding en alles wat je kan helpen om een goede darmflora op te bouwen en zodoende gezond te blijven of weer te worden.

 

Video over de Checkup Experience

Hier vind je meerdere video's over darmspoelingen of terwijl colon hydrotherapie en uitleg over het belang van schone darmen. Het maakt duidelijk dat alle ziekten hun ontstaan vinden in een vervuilde dikke darm. Als eerste vind je een impressie van hoe een colon hydrotherapie behandeling bij ons in de praktijk kan plaatsvinden.


Wil je de dikke darm eens aan de binnenkant bekijken? Op deze video wordt duidelijk, wat het verschil is van de binnenkant van de dikke darm voor en na een reinigingsproces.


Deze video gaat over de dikke darm en is onderdeel van een lesprogramma. Vanaf 50 minuten, vertelt de docent over de voordelen van colon hydrotherapie en waarom er op iedere hoek van de straat in Hollywood een praktijk voor colon hydrotherapie te vinden is.


Een goede uitleg met veel beeldmateriaal. Let op: Bevat schokkende beelden van een autopsie.


 

Video's over de Bemer Therapie

Deze film toont je de doorbloeding van de darmwand vóór en ná inschakeling van de Bemer


Onderstaande film toont je de doorbloeding van de lever vóór Bemer toepassing en ná 2 weken toepassen van de Bemer therapie

 

Hoe de Bemer technologie werkt zie je in deze animatie


In deze video veel ervaringen met Bemer

 

Nog iets meer uitleg over de werking van de Bemer

Wil je zelf het nieuwste Bemer systeem uitproberen of meer weten? Klik hier


 

Video over het Gluten Summit

Klik hier om eerst meer te lezen


 

Video over the Healthy Gut Summit

HG_BlogBanner_600x150_Attend Alle Video's - Natuurlijk gezond - Santura

Doe jij mee aan het Gratis Online Internationaal Evenement: The Healthy Gut Summit?

Wist jij dat, alleen al in de Verenigde Staten, er 70 miljoen mensen last hebben van spijsverteringsproblemen? Het kan dat jij hetzelfde probleem hebt en zelfs niet weet dat je darmen de oorzaak zijn!

Ontdek tijdens “The Healthy Gut Summit” hoe de gezondheid van je spijsvertering nauw samenhangt met je immuunsysteem, en je endocriene en centrale zenuwstelsel. Het Summit is gratis en online te volgen vanaf maandag 9 tot en met zondag 16 februari 2015.

Een gezonde darm is de basis voor fysiek, mentaal en emotioneel welzijn

Dit evenement bestaat uit één-op-één gesprekken met 32 van 's werelds meest geliefde en gerespecteerde kenners en artsen. Terwijl ieder van hen fascinerende, nieuwe inzichten en onderzoeken deelt over hoe de gezondheid van de darm een enorme invloed heeft op onze meest basale fysiologische processen, inclusief hoe we denken en ons gedragen. Er zal zich een verhaal ontvouwen, wat duidelijk maakt dat een gezonde darm de basis is voor fysiek, mentaal en emotioneel welzijn.

Bekijk de Video, waarin Donna Gates uitlegt waarom de darm zo belangrijk is voor onze gezondheid, door hieronder op FREE te klikken:

HG_FBCoverPhoto_Speakers1 Alle Video's - Natuurlijk gezond - Santura

Terug naar boven