MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

Een goede doorbloeding is van groot belang

De bloedsomloop is het toevoersysteem van het menselijk lichaam. Hij verzorgt het lichaamsweefsel en de organen van voedingsstoffen en zuurstof. Tegelijkertijd worden afvalstoffen afgevoerd. 74% van dit proces vindt plaats in de kleinste bloedvaten, de zogenaamde microcirculatie.

Met de Bemer wordt het afweersysteem versterkt, de bloedcirculatie verbetert, de energie verhoogt, de botceldeling versnelt. Wetenschappelijk dubbel blindstudies en goedkeuring volgens de EU richtlijnen maken dat een behandeling met dit systeem is toegestaan voor zowel de medische praktijk als thuisgebruik. Klachten kunnen drastisch verminderen of verdwijnen. Enkele voorbeelden: verlichten van pijn, het herstellen van evenwicht in het lichaam en geest, verbetering van de spijsvertering, migraine, verlichting bij MS, Me, vermindering van klachten van reumatische aard, slaapproblemen, diabetes 2 en burn-out.

Bij ons krijg je de Bemer-therapie t.w.v. € 10,- tijdens de darmspoeling direct gratis toegepast vanaf je 2e behandeling. Hierdoor zal de darmwand beter doorbloed worden, waardoor er een nog betere hydratatie zal plaatsvinden.

Wil je meer weten, neem contact met ons op


klik hier voor meer informatie over de Bemer of directe aanschaf via de shop

Gebruik bovenstaande of deze link en klik dan op shop rechtsbovenin het scherm. Ook bij aanschaf via de shop gaan we je volledig ondersteunen en begeleiden bij het gebruik van jouw systeem.