MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

Bij Santura helpen we ondernemende, gemotiveerde mannen en vrouwen die zich vaak te moe en futloos voelen om alles te kunnen ondernemen wat zij wensen.

We hebben al honderden mensen geholpen om een start te maken naar een gezondere levensstijl volop energie.

Heb jij er interesse in om veel meer energie te hebben, je vitaal en gezond te voelen gedurende de gehele dag om dan  ’s-avonds in een diepe ontspannende, revitaliserende slaap te vallen, zodat je ’s ochtends weer vol energie aan de dag kan beginnen?

 

Blootgesteld aan giftige stoffen

Dag in dag uit wordt je lichaam blootgesteld aan allerlei giftige stoffen, variërend van uitlaatgassen en sigarettenrook tot bewerkte voeding vol kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen (e-nummers), niet-biologisch vlees (antibiotica), niet-biologische groenten en fruit (pesticiden), cosmetica, deodorant, schoonmaakmiddelen, amalgaamvullingen, vaccinaties, bewerkt hout, protheses en ga zo maar door.

 

Natuurlijk reinigingsproces

Je lichaam krijgt te maken met al dit soort stoffen die afgebroken en afgevoerd moeten worden en beschikt over een natuurlijk reinigingsproces, via de ontlasting, de urine, de longen en de poriën van de huid, waarmee schadelijke stoffen uit je lichaam worden verwijderd.

 

Je lichaam kan het vaak niet aan

Maar als je aan teveel giftige stoffen wordt blootgesteld kan je lichaam het afvoeren van al die toxische stoffen gewoonweg niet meer aan. Dan kiest je lichaam ervoor om de gifstoffen op te slaan in je organen en vetweefstel, waar ze soms wel jaren kunnen blijven zitten.

Je merkt dit vaak niet omdat het proces geleidelijk aan gaat. Totdat je er achter komt dat je eigenlijk nooit meer vitaal en energiek bent. Als je na deze constatering door blijft lopen en sukkelen, zal je op een gegeven moment allerlei kwalen en ziektes gaan ontwikkelen.

 

Zogenaamde ouderdomsklachten?

Wij geloven daar niet in. Dit zijn de effecten van jarenlang opstapelen van afvalstoffen in je lichaam. Naarmate je ouder bent, heeft het lichaam meer tijd gehad om afvalstoffen op te stapelen.

 

Santura, natuurlijk gezond

Bij Santura helpen we ondernemende mannen en vrouwen die een gezond en gelukkig leven willen leiden met bruisende energie tot op hoge leeftijd.

Wij doen dit door jou te ondersteunen in jouw reinigingsproces, o.a. met behulp van Levend Bloed Analyse, het geven van voedingsadviezen en supplementadviezen, Darmspoelingen en Begeleiding bij de Leverreiniging. Tevens zijn er regelmatig lezingen over voeding, gezondheid, bewustwording en boeiende workshops..

 

Wil jij drie simpele tips ontvangen voor meer energie?
Klik hier om meer te lezen


Balie Over Santura - Natuurlijk gezond - Santura

Jouw behandelingen naar Vitaliteit ondergaan in één van de mooiste, meest professionele en luxe praktijken in Nederland of misschien zelfs van Europa? 
Dat kan bij Santura! Honderden ondernemende mannen en vrouwen gingen jou al voor.

Klik hier voor een foto impressie