MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

De voordelen van coachingstechnieken tijdens darmspoelingen of colon hydrotherapie behandeling is enorm. Tijdens de meeste sessies, ontstaat namelijk automatisch een coachingsgesprek of er wordt intensief contact gemaakt met het buikgebied. De praktijk leert, dat dit bijna altijd resulteert in enorme loslaatprocessen van de dikke darm. Er wordt gereinigd op een diep emotioneel en lichamelijk niveau zonder dat oude emoties herbeleefd hoeven te worden: 

De resultaten zijn echt verbluffend!

Uit meerdere onderzoeken en studies is gebleken dat er zich in de buik een soort tweede hersengebied bevindt. 
Deze gedachtegang stamt al uit de traditionele Chinese geneeswijze (TCM). Hier wordt altijd al anders gekeken naar organen dan in de westerse geneeswijze. Het orgaan wordt holistisch* bezien in relatie met andere organen, functies in het lichaam en emoties. De darmen worden eveneens gezien als zijnde een orgaan.

*De term holistisch is afgeleid van het Griekse ‘holos’ wat ‘heel’ betekent. ‘Heel’ zijn betekent dat er sprake is van een optimaal evenwicht van lichaam, leefwijze, denkwijze, attitude, omgeving en ziel (Body, Mind and Soul). 

Voor haar opleiding heeft Liesbet een scriptie geschreven, waarin zij uitgebreid op deze materie is ingegaan. In Santura's tips zullen we soms delen van de scriptie toevoegen. 
Indien je belangstelling hebt voor de scriptie, kun je deze opvragen via onderstaand formulier.

Opvragen scriptie

Dit veld is not niet ingevuld

Graag een (geldig) email invullen

Vul hier je telefoonnummer in.

Graag hier je invullen

> Naar het volgende onderwerp

> Lees ervaringen van clienten