MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

Het is bekend dat een gezonde darm een voorwaarde is voor een goede gezondheid. Gezondheid is datgene waar wij allemaal naar verlangen. Het valt vaak niet mee om een gezonde staat te verkrijgen en dan ook te behouden.
Hiervoor is colonhydrotherapie bij uitstek een geschikte ondersteuning.
Onnatuurlijke voedingsmiddelen hebben in de meeste gevallen al jaren ons lichaam vervuild.
Tevens milieuvervuiling, electrosmog en stress hebben een zeer vervuilende invloed op onze darmen. Door de afvalstoffen die aan de darmwand vastkleven worden er gifstoffen gevormd. Als die gifstoffen te lang in de darm verblijven worden ze via de darmwand weer opgenomen in de bloedbaan. Deze stoffen kunnen op allerlei plaatsen in het lichaam klachten veroorzaken.
Wij zijn nu in staat om via een eenvoudige manier in een aantal behandelingen deze vervuiling te reduceren en een omschakeling te maken naar een gezondere leefwijze.
Net zoals wij het heel normaal vinden om onze tanden te poetsen, zo normaal zou het moeten zijn om regelmatig onze darmen te reinigen met water.

Waarom colonhydrotherapie een goede manier is om het lichaam van gifstoffen te ontdoen kun je op dit filmpje zien. Wil je de dikke darm eens aan de binnenkant bekijken, druk dan onderstaand op de playknop:

De taken van de dikke darm zijn:

  • Ondersteunen en masseren van de organen in de buikholte
  • Het terugwinnen van water en voedingsmiddelen voor de circulatie
  • Het produceren van serotonine (het goed gevoel hormoon)
  • Het produceren van vitaminen K en vitaminen van de B-groep
  • Produceren van bacteriën voor een goede stoelgang
  • Opslag en uitscheiden van afvalstoffen
  • Ondersteunen van het immuunsysteem en het tegenhouden van pathogenen

Na het reinigen van de dikke darm, zal hij veel beter in staat zijn deze taken weer naar behoren uit te voeren met als gevolg een verbetering van de hoofdklacht maar ook een vermeerdering van energie, zich beter voelen en een betere doorbloeding van het lichaam.
Tevens zal het gemakkelijker worden om bewust met het lichaam om te gaan en zal men er plezier in krijgen om meer gezonde voeding tot zich te nemen.