MENU

Natuurlijk gezond

Ben jij er klaar voor om zelf de verantwoording te nemen voor jouw gezondheid en vitaliteit?
Wil jij begeleid worden naar een oude dag vol gezondheid, bruisende vitaliteit en geluk? Lees de ervaringen

Tijdens de colonhydrotherapie behandeling worden de darmen gereinigd met schoon gefilterd water op lichaamstemperatuur. Dit wordt gedaan met behulp van een apparaat wat de druk in de darmen van de cliënt in de gaten houdt. Via ditzelfde apparaat wordt het water wat uit de darm komt ook weer afgevoerd. Het afgevoerde water loopt via een verlichte buis rechtstreeks naar de riolering (er komen dus geen luchtjes vrij). Via de buis is te zien wat er uit de darmen loskomt. Mensen zijn vaak verbaasd over de substanties welke hun lichaam blijkbaar zo lang hebben bewoond.

Liesbet_met_Dotolo3 Wat is het? - Natuurlijk gezond - Santura

Hoge darmspoeling is een veilige, effectieve methode om het vuil en de afvalstoffen welke zich hebben vastgehecht aan de binnenzijde van de dikke darm te verwijderen. Door het naar binnen laten lopen van een kleine hoeveelheid gefilterd water in de dikke darm, wordt het vuil zacht gemaakt en losgeweekt, wat resulteert in een uitdrijven en een stimulering van de natuurlijke peristaltiek van de darm. Dit proces wordt tijdens de sessie een aantal malen herhaald. De therapie heeft het beste effect, wanneer het wordt gecombineerd met een goede voeding en vochtinname, evenals voldoende lichaamsbeweging.

De therapie is een mooie methode om een begin te maken in de omschakeling naar een gezondere eet en leefwijze. Door het zich bewust worden van het lichaam, wordt een gemakkelijke start hierin bewerkstelligd.